Ekonomiassistent sökes

Äppelriket är ett odlarägt företag, med 90 medlemmar som säljer sin frukt under varumärket Äppelriket.

Cirka 60 % av all svenskproducerad frukt säljs av Äppelriket.

Ett normalår säljer Äppelriket cirka 12 – 14 miljoner kilo frukt odlad i Skåne, Blekinge och Södra Småland. Äppelriket satsar på framtiden och har en målsättning att volymen skall vara minst 17 miljoner kilo år 2020. Framtiden ser med andra ord ganska ljus ut.

Vi söker en ekonomiassistent med inriktning på ekonomi och administration. Tjänsten är tillsvidare och på heltid.
Du kommer självständigt att arbeta med löneberedningsuppgifter och löpande lönearbete samt leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering, bokföring, skatter.

Vem är du?

Lämplig bakgrund är gymnasieekonom eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet från arbete med ekonomiadministration. Som person är du social, positiv, prestigelös och flexibel samt har ett öga för siffror och struktur. Vidare värdesätter vi att du är ansvarsfull, lojal, noggrann och lösningsorienterad. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Officepaketet och har du arbetat i Visma Business och/eller Kontek är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev eller mail. Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-03

Ange referens: Löneadministratör

 

Kontaktperson

Andreas Hansson 0414 – 414140

andreas@appelriket.se

Arbetsgivare

Äppelriket Österlen Ek. För.

 

Postadress

Äppelriket Österlen Ek. För.
Mellby 741
277 35  KIVIK