Underhållstekniker

Om företaget
Äppelriket är ett odlarägt företag, med 90 medlemmar som säljer sin frukt under varumärket Äppelriket. Cirka 60 % av all svenskproducerad frukt säljs av Äppelriket. Ett normalår säljer Äppelriket cirka 12-14 miljoner kilo frukt odlad i Skåne, Blekinge och Södra Småland. Äppelriket satsar på framtiden och har en målsättning att volymen skall vara minst 17 miljoner kilo år 2020. Framtiden ser med andra ord ganska ljus ut.

Äppelriket söker nu en Underhållstekniker som ska ersätta en medarbetare som går i pension. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker ansvarar du för underhållet av vår maskinpark samt fastighet. Det innebär att arbeta med felsökning, reparationer och förebyggande underhåll.

Du ansvarar för materialbeställning samt kontakt med underleverantörer såsom elektriker och kyltekniker.

Du jobbar självständigt och planerar ditt eget arbete.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten har du kunskaper inom el, elektronik, mekanik och pneumatik.
Som person är du lite av en problemlösare och du brinner för att få saker att fungera.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och börjar som en provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Tillträde snarast efter överenskommelse. Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid funderingar, vänligen kontakta Sebastian Siversson på 0417-77 99 83 eller Rebecka Persson på 0417- 77 99 84.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se