Innesäljare/administratör sökes!

 

Vi på Äppelriket Österlen Ekonomisk Förening söker en innesäljare/administratör till vårt kontor i Kivik. Du kommer dels ha den dagliga kontakten med våra kunder, dels fördela och planera produktionen mellan våra packerier. Tjänsten är på 100 % med placering i Kivik.

Om företaget

Äppelriket är ett odlarägt företag, som har sitt säte i Kivik i Simrishamns kommun. Vi är Sveriges största fruktpackeri och levererar till samtliga större fruktgrossister i Sverige. Vi har sju olika produktionsanläggningar i Skåne och våra medlemmar är koncentrerade till södra Sverige. Föreningen marknadsför och säljer medlemmarnas frukt under det väl inarbetade varumärket Äppelriket.

Vi har moderna långtidslager och sorteringsanläggningar, varför vi också tar hand om de flesta odlarnas lagerhållning och sortering. Vår ambition är att tillsammans med fruktodlarna fortsätta att utveckla den svenska frukten och varumärket Äppelriket, så att våra kunder hela tiden upplever hög kvalitet och nyheter i sortimentet. Vi säljer årligen 10 – 14 miljoner kg frukt och utvecklingen pekar på en framtida skördevolym om ca 16 – 18 miljoner kg.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Henrik Stridh på 0414-41 41 51 eller Andreas Hansson på 0414-41 41 40. Din ansökan vill vi ha senast den 29 februari via mail eller post. Bifoga CV och gärna ett personligt brev till henrik@appelriket.se

 

Kontakt:

Henrik Stridh, VD

Telefon: 070-519 69 59, 0414-41 41 51

henrik@appelriket.se

www.appelriket.se